Zo werkt CVadvertenties voor jou als werkzoekende

CV online plaatsen

Tijd voor een nieuwe baan of uitdaging? Ontdekken hoe je bij werkgevers in de markt ligt? Zorg dan dat je goed te vinden en te zien bent! Plaats hiervoor je CV gratis op CVadvertenties.nl. Hier vinden werkgevers je supermakkelijk. Op standaard vacaturesites moeten zij eerst betalen. CVadvertenties.nl laat je CV gratis aan hen zien! Tegelijkertijd blijf je lekker anoniem, want jouw contactgegevens maken we onzichtbaar. Heeft een werkgever serieus belangstelling? Dan pas krijgt hij je contactgegevens. Deze aanpak maakt dat jij en zij veel meer kans op succes hebben.

De voordelen voor jou als werkzoekende

Eenvoudig je CV online plaatsen en download
Helemaal GRATIS
Gespot worden door veel werkgevers

Hoe werkt het?

  1. Klik op Plaats mijn CV en volg de aanwijzingen (je contactgegevens hoef je niet meer in te vullen, dat doe je al bij het aanmaken van een account).
  2. Heeft een werkgever interesse in jouw CV, dan geven wij die contactgegevens aan hem door.
  3. Je krijgt bericht als een werkgever je contactgegevens van ons krijgt.
  4. Wil je je CV eventjes stopzetten? Dan schakel je die op non-actief en wordt die onzichtbaar op de site.

Anoniem blijven en tóch meer kans op werk hebben

Werkgevers en recruiters zoeken altijd nieuw talent. Zorg dus dat je te vinden bent. Met je online cv advertentie lukt dat perfect. Op die manier geef jij precies aan wat je te bieden hebt. En zo maak je dus veel meer kans op een nieuwe baan. Tegelijkertijd blijf je voor het grote publiek anoniem; daarmee voorkomen we dat je gegevens op straat komen te liggen. Een prettige gedachte!

CV handig per beroep geplaatst

Administratief talent? Bouwkundig de sterkste in je bedrijf? Goed in sales of juist liever bezig met techniek? Geef het aan en wordt snel gevonden. Je CV komt openbaar online te staan: bij het beroep waarin je actief bent óf dat je graag wilt gaan uitoefenen. Zo maak je het werkgevers makkelijk te zoeken en te selecteren uit een helder overzicht in jouw richting. 

Plaats je CV